miercuri, 17 august 2011

Cursuri pentru copii




            Daca ar fi posibil ca micutul tau sa se nasca stiind deja vreo 2-3 limbi straine ar fi perfect, nu-i asa? Se observa o tendinta actuala a parintilor de a incerca sa ii invete pe copii de la varste foarte fragede o limba straina, chiar si de la 1-2 ani. Copiii mici pot pronunta primele cuvinte intr-o limba straina la varsta prescolara. Incepand cu varsta de 4 ani, el poate invata relativ usor numeroase cuvinte simple. Acesta are capacitatea de a face legatura intre cuvantul in limba romana si echivalentul sau in limba straina.
            Pentru ca limba straina sa fie absorbita cat mai usor in vocabularul si obisnuinta copilului, ea trebuie introdusa intr-un mod cat mai firesc si cat mai pe placul lui. 
           Cursurile organizate de mine nu dureaza mai mult de o ora datorita lipsei capacitatii micutului de a ramane concentrat pe o perioada mai lunga de timp si invatam mai mult jucandu-ne si simtindu-ne bine. Copiii sunt incurajati sa foloseasca in mod constant cuvintele invatate, pentru a le asimila mai usor in memoria de lunga durata. Folosim impreuna jucarii, jocuri, carti speciale pentru copii, card-uri cu imagini atractive, povesti audio, desene animate etc. 
           Cursurile au loc la sediul din str. Dristorului, zona Blv. Decebal. 
           PRET SEDINTA: 25 lei/ ora
           telefon: 0723.515.185
           e-mail: andra.georgescu1984@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu